Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Zde nám můžete klidně také napsat

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Paráda

Petrs01, 9. 5. 2017 9:05

Máte krásné vysportované bíglíky, štěňátka vypadají skvěle a rozhodně bych je doporučila každému, kdo ví "zač je toho bígl". Přeji ať se Vám s bíglíky stále daří! Nejradši bych po jednom klučíkovi sáhla...
Pro pana Pilveina bych spíše doporučila staršího bígla z útulku (aktuálně jsou v nich dvě 11+12 let fenky - nechápu!). Mladý bígl není zrovna "klidnější provedení" - potřebuje vylítat, utahat hlavu a pak teprve spokojeně padne... aby byl za hodinu znovu připravený do akce. Soužití s kočkami není pro bígla žádný problém, u štěňat obecně platí, že jak si to člověk udělá, tak to má, ale u bígla bych se nebála ani v dospělosti.

Re: Paráda

Evča, 8. 11. 2019 11:03

Kruci, odpovídám po véééélmi dlouhé době :D nicméně, nějak nebyl na to čas a prostě se to tu ztratilo!!! moc děkuji za pochvalu! :-) a i za odpověď dotazu před Vámi ;) .. Přeji hezký den! :))))) a díky!

Pes + kočky

Josef Pilvein, 8. 5. 2017 22:27

Vážená paní - můžu mít jen dotaz, zda máte zkušenosti z těchto Vašich krásných pejsků v možné společnosti koček (Britky - ona+on - 10+9 let) a v možném doplnění této "klidné smečky" o psa - fenku? včetně možného i doporučení či nedoporučení štěňat v tomto duchu od cca 2 měsíců výše a pro bydlení v bytě vedle velkého parku (Ladronky v Praze). Ev. se zvažuje jako další člen domácnosti, ale v poněkud asi klidnějším provedení malé domácnosti ve vile tak, abychom samo se souhlasem majitelů nerušili pobývání zde. Možná i jako vhodný dar do důchodcovského věku, ale práce bude asi muset být a možná jen asi to znamenalo víc času na procházky nejen v létě i v zimě a jít trochu i do sebe? Děkujeme za názor a radu a je ještě něco volného u Vás?

Naši miláčci....

E.Bláhová, 5. 10. 2016 16:44

Gratuluji k úžasným výsledkům na výstavách a na všech aktivitách, které děláte. Navíc máte nádherné web stránky.
Mám už druhého bígla a zatím to vypadá, že stále šéfuje ona mě. Chtěla bych zkusit BZ nanečisto, kde jste to dělala? Kam se mohu přihlásit? Pokud pojedete do Korosek za paní Vepřekovou zastavte se u mě, ráda Vás poznám. http://mystic-melody-cz.webnode.cz/

Re: Naši miláčci....

Evča Ošťádalová, 5. 10. 2016 20:29

Moc děkuji za krásný vzkaz! :o)) .. v tomto pochmurném dni opravdu moc potěšil! :o)) .. Jsem ráda, že se stránky líbí, i když to moc neumím, je to jen pro radost :o) ..
BZ na nečisto jsme měli domluvené s naší trenérkou, co nás cvičí na lovečinu, brzy z ní bude též rozhodčí pro lovecké zkoušky a byla přítomná další rozhodčí, takže jsme to opravdu měli se vším všudy .. Byla to ojedinělá akce, dělali to poprvé a bylo to moc fajn! :o))) .. V neděli nás s Brandy čekají zkoušky už na ostro, tak uvidíme, jak nám to půjde! ;o)) ..
Bohužel nám výstava v Budějicích letos nevyjde, takže ani návštěva u Vepřekových, v ten den se taky koná Mistrovství republiky bíglů v agility a tomu dám přednost před výstavou :o))) .. Snad nám to vyjde jindy!!!! :o)) .. Rádi poznáme další novou flekatou kamarádku ;o)) .. zítra se kouknu na Vaše stránečky pořádněji!!! :o))) ..
Mějte se moc krásně!!! Posíláme podrbání Melody! ;o))

Čáááááu ! :-D

Čurda1, 28. 8. 2016 20:21

Náhodou !! Panička říkala, že bíglíci měli pěknou rychlost, že na to horko je vůbec div, že nám to běhalo, že sme šikulky :-o Ještě jednou gratulujeme ! :-)

Re: Čáááááu ! :-D

Čurda2 :D, 28. 8. 2016 21:49

.. a tak když to říká panička tak to asi bude pravda!!!! :D :D :D .. takže Čurdové byly jako torpéda! :D děkujeme! :-)

Pozdrav z ČB

L.Vepřeková, 24. 5. 2016 18:03

Dobrý den, Evičko,dnes jsem při "úklidu" na netu našla vaše stránky. Sice se osobně neznáme, ale těší mě, že stále chováš bígly, máš pěkné webové stránky a chovnou stanici . Na babičku často vzpomínáme, bydleli jsme v Litvínově v jednom domě a později nám často o pejskách psala - jak se jim věnuješ. Je to krásný, ale náročný koníček. Přeji vám , abyste měli i nadále tak pěkné úspěchy jako dosud, a hlavně pak silná a zdravá štěňátka . Až pojedete zase na výstavu do Českých Budějovic napište, rádi se s vámi setkáme. S pozdravem L.Vepřeková. lijave@gmail.com

ahooj

CHilli, 8. 10. 2013 11:13

Ahoj děcka máme vás moc rádi a moc se na vás kdekoliv těšíme:-)Ať se daří:-)

Re: ahooj

Ahoj Chillinko :)), 3. 11. 2013 22:30

Také se na Vás holky konečně těšíme a budeme fotiiiiit, naše panička je totiž šílená :D .. Tak my víme kde se uvidíme, moc se těšíme :)))

ahooooj :D

Renoušek, 23. 8. 2012 21:03

Ahojky Brandynko a Calvinku, už se mooooc těším, až se uvidíme už tuhle sobotu v MB :) Pozdravujte paničku!

Re: ahooooj :D

Brandynka a Calvínek, 28. 8. 2012 22:39

ááááááá Renoušku!!!! My to přečetli až dnes a to už máme pár dní po výstavě :D .. Ale máme další společnou před sebou ;) Takže se těším opět na Tvou suprovou společnost !! :) Musíme jim to tam zase předvést, že jsme Ti nejlepšejšíííí! :D